3 Ocak 2012 Salı

NÜRNBERG'DE ULUDERE YÜRÜYÜŞÜ


31 aralık cumartesi günü, nürnberg'de yaklaşık 500 kişi uludere katliamı'nı protesto etmek için sokaktaydı. katliamı lanetlemenin ve onurlu bir barış talep etmenin yanında, alman devletinin savaşa verdiği destek de vurgulandı. (türkiye, alman savaş sanayiinin en önemli müşterilerinden biri konumunda.)




11 yorum:

Adsız dedi ki...

Şehitler için yürüyüş yapıldığında onları paylaşmazsın ama terörist destekçilerini paylaşırsın.çünkü sen de orospu çocuğusun.

outlaw dedi ki...

söz, onu da paylaşacağım ki insanlar görsün ne kadar ırkçı, insanlık dışı sloganlarla, taleplerle yürüyormuş tosuncuklar.

Adsız dedi ki...

Ulan sizin faşist dediğiniz ülkücüler bile Türk-Kürt kardeştir bölücüler kalleştir derken,sen neden bahsediyorsun?

Hee,tabii sizin istediğiniz bölücülere iyi davranılması.Nasıl bir kafanız varsa artık!

pkk aleyhine slogan attı diye ırkçı slogan olmuştur kim bilir,komiksiniz lan.

outlaw dedi ki...

evet, çok özür dilerim, ülkücüler'in en önemli özelliği türk-kürt kardeşliğine yaptıkları vurgu. nasıl da fark edememişim bunca zaman.

Adsız dedi ki...

tam bir şerefsizlik örneği yaptığın o kadar şehit verildi onların canı yok muydu? birde eşitlikten, kardeşlikten bahsedersiniz... pkk nın kadın çocuk demeden katlettiklerini yazacak kadar bile insan değilsin...

outlaw dedi ki...

türkiye'de kimse katillikte devletin yanına bile yaklaşamaz. ha bunu sen de biliyorsun ama söylemek işine gelmiyor, bilmemezlikten geliyorsun. kolay gelsin. anlamak istemediğin bir şeyi sana anlatmaya uğraşacak kadar işsiz güçsüz değilim.

Adsız dedi ki...

sen kadın çocuk demeden sivilleri katledicen şehrin ortasında bu milletin çocuklarını şehit edeceksin sonra devlet de ananı belleyince katil devlet diyeceksin!! vay be ne güzel iş!! kanınız bozuk sizin kanınız!

outlaw dedi ki...

evet, sevgili ırk bilimci, kanım bozuk benim. melezim. ne sonuç çıkaracaksın bundan?

"siz" derken: ne kürtüm ne de pkkli. (gerçi olsam ne değişecek?) daha önce asker öldürmüşlüğüm falan da yok, eğer merak ediyorsan. sadece "biz ve kürtler" diye düşünmüyorum, bir futbol maçı izler, takım tutar gibi yaklaşmıyorum meseleye. senin beni otomatik olarak kendinden saymaman, yaptığın ayrımın da aslında "türkler ve kürtler" değil, "devlet kürtler'i öldürsün" diyenlerle diğerleri arasında olduğunu gösteriyor.

Adsız dedi ki...

devlet kürtleri öldürmez devlet teröristi öldürür... bu da en doğal hakkıdır... siz pkkseverlerin en büyük taktiği kürt=pkk olgusu yaratmak ama herkes de yemiyor tabii bunu... eğer gerçekten barış istiyorsalar neden pkk silah bırakmaz?? çünkü pkknın barış falan istediği yok savaştan besleniyor, savaş olmazsa pkk da olmaz... gerçekten pkklıların tüm istekleri verilince teşekkürler deyip kendini feshedeceğini falan mı sanıyorsun?
son yıllarda akp sayesinde on yıl önce tabu sayılan bir çok açılım yapıldı yani devlet birçok adım attı... peki pkk ne yaptı? on yıl öncede sivilleri katlediyordu yine katlediyor... ee o zaman amacınız ne diye adama sorarlar... ki o amacıda hepimiz biliyoruz... ülkeyi bölmek...

outlaw dedi ki...

"devlet kürtleri öldürmez devlet teröristi öldürür"

ayıp ya, bari uludere konu başlığının altında yazma bu saçmalığı.

Adsız dedi ki...

uludere talihsiz, istenmeden yapılan bir olay ayrıca uluderenin sorumlularından biri de pkk dır sonuçta pkk olmasa devlet orayı bombalamayacaktı...

ayrıca ben taraf tutmam diyorsun ama 25 yıllık savaşta pkk nın onbinlerce sivili katletmesini görmeyip istemeden yapılan - ki altında çok daha başka birşeyler olduğuna eminim- talihsiz bir olayı görüyorsun ve katil devlet diyorsun... peki devlet sırf uludere için katil oluyorda pkk 30 yılda akıttığı onbinlerce kanla katil olmuyor mu?
Oluyorsa niye katil pkk diye de yazmıyorsun onca bombalama olayından sonra???

işte sana kanın bozuk dememein nedeni budur... kanın bozuk olmasa, gerçekten barıştan ve halkların kardeşliğinden yana olsan kimden gelirse gelsin her türlü şiddet olayını kınarsın sadece devletinkini değil...

senin bu tutumun komünist ve dincilerin kafa yapısını yansıtıyor..
Hitler/Solcular katledince Holocaust, katliam, Stalin/El Kaide katledince devrim, cihad...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...