13 Mayıs 2012 Pazar

A.C.A.B. FENERBAHÇE



galatasaraylılığım bu resimleri seriye eklemeyecek kadar gözümü almadı, kimse kusura bakmasın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

A.C.A.B. kavramından bugün haberdar oldum. ama ben de kendimce gittiğim maçlarda hep polis şiddetinde şikayet etmişimdir. çok acayip sebeplerle polisin uyguladığı şiddete şahit olmuşumdur. ama şimdi bir de şunu düşünüyorum ki; mesela cmt günkü maçta tüm taraftar sahaya atlarken takımın can güvenliği meselesi var. özel güvenik eliyle mi olacak? takım otobüsü nasıl saraçoğlundan çıkacak ?

çevredeki dükkanların vandalizmi var? franchising şubelere acımıyorum ama işin esnaf boyutu da var. adamlar ayrıca kapitalizm düşmanı değil ki? daha farklı güdülerle hareket ediyorlar. sermaye karşıtı olursun starbucks yağmalarsın onu bir tepki biçimi olarak görebilirim belki. feneriumdan giyinip fahiş fiyatlara endüstriyel futbol seyret facebooktan resim paylaş fb card kullan fbcelle konuş blackberry aracılığı ile /iphone aracılığıyla tweet at sonra şampiyon olamadın diye git mekanları dağıt, sen sinirlenip sadece cam kırmak istiyorsun.

bir de özel güvenlik meselesi var. TFF'ye mi klübe mi bağlı oluyor onlar? bu konularda çok bilgisizim. zamanında aziz talimatıyla polis şiddetine maruz kalmış biri olarak özel güvenlik nasıl reaksiyon verebilir neye göre reaksiyon verir bunlarla ilgili bir post varsa bilgilenmek istiyorum.

Bende polisi futboldan ayrı tutmak istiyorum. naapınoz abi siz deyince biz kaç saat mesai yapıyoruz haftada biliyomusun diyen polisler varken.

outlaw dedi ki...

bu son iki yorumu silecektim aslında ama yayınlarsam ne kadar boktan ve işe yaramaz şeylerle uğraştığınızı görüp vazgeçersiniz belki diye düşündüm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...